SKVL-DIGI

Kaikki mitä kiinteistön­välittäjä tarvitsee Digimarkkinointiin.


Markkinointi­materiaalit ja
-kanavat kuntoon!

Askel 1. – Toimiva markkinointi vaatii nykyaikaisesti toteutetut kanavat ollakseen hallittavaa ja tehokasta. Yhteneväinen näkyvyys valituissa markkinointikanavissa antaa uskottavan ja luotettavan kuvan asiakkaillesi. 

SKVL-digi
 

Yrityskuva ajantasalla

Yrityksen liikemerkin, tekstityypin, värimaailman ja kuvitusteemojen tulee toistua johdonmukaisena ja visuaalisesti yhtenevänä läpi markkinointikanavien ja -materiaalien. Yrityskuvan visuaalisuus, toimivuus ja yhtenäisyys on hyvä tarkistaa samalla kun markkinointikanavia tuotetaan. Samalla suunnitellaan kuinka SKVL Jäsenyys tuodaan parhaiten esille osana omaa yrityskuvaa.

Kotisivut - markkinoinnin koti

Kotisivut toimivat markkinoinnin suppilona – paikkana jonne kuluttajat saapuvat eri kanavista. Toimivat kotisivut ovat tuottavan markkinoinnin tärkein yksittäinen kanava toimeksiantojen tuottamisessa. Nykyaikaiset verkkosivut toimivat kaikilla eri päätelaitteilla.

Google - hakukoneoptimointi

Kuluttajat hakevat erittäin paljon tietoa hakukoneilla. Hakukoneista Suomessa Googlen merkitys on erittäin iso. Kotisivut vaativat aina hakukoneoptimoinnin, jotta yrityksesi löytyy tehokkaasti hakutuloksissa.

Sosiaalisen median kanavat 

Miljoonat suomalaiset käyttävät jatkuvasti eri sosiaalisen median palveluita. Nykyaikaisella toimistolla ei ole varaa olla poissa kanavista, jossa kuluttajat jatkuvasti vierailevat. Esimerkiksi facebook sivut ovat varmasti jokaisella nykyaikaisella toimistolla.

Portaalinäkyvyys

Osana kohdemarkkinointia tulee myös yrityksen näkyvyys portaaleissa olla hoidettu ajantasalle, yrityskuvan mukaiseksi ja edustavaksi. Hyvin hoidettu portaalinäkyvyys tuo kävijöitä omille kotisivuille ja tehostaa sekä hankintaa että myyntiä.

 

Tämä kokonaisuus antaa huolettomasti tilanteen, jossa yrityksesi siirtyy kerralla nykyaikaiseen markkinointiin.

Markkinointisuunitelma ja työkalut kuntoon

HERÄSIKÖ KYSYTTÄVÄÄ?

Jokaisen yrityksen markkinointi on yksilöllinen kokonaisuus
Ota meihin yhteyttä – tehostetaan yhdessä yrityksesi sähköistä markkinointia.